Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да

...
Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да
Коментари Харесай

Румен Радев: Управляващите трябва да работят така, че да са пълни чекмеджетата на гражданите

" Убеден съм, че ръководещите би трябвало да работят по този начин, че да са цялостни чекмеджетата на жителите, а не да пълнят своите лични чекмеджета ". Това сподели през днешния ден в Трявна президентът.
" Сега желая тези от властта с цялостните чекмеджета да поканят тези от площада долу с празните чекмеджета да водят разговор. Е, няма по какъв начин да стане ", добави Радев. Той уточни, че дълбоката рецесия на доверие може да се излекува единствено с оставка, с почтени избори и с ново доверие, с цел да е ясно отсега нататък по какъв начин ще се работи, написа.
 Румънски ежедневник: Русия ускорява офанзивите си против Европа, този път на прицел е България Румънски ежедневник: Русия ускорява офанзивите си против Европа, този път на прицел е България
Русия нападна България посредством Румен Радев. Това написа през днешния ден в обширна публикация най-големият румънски вестник Romania Libera. Авторът на стати...
Шестнадесетото издание на 4-дневните Славейкови празници, които са под патронажа на президента, тази година е под формата на Славейкова вечер, поради епидемиологичната конюнктура в страната. По-рано през днешния ден беше открита изложбата " Учители и възпитаници ", в която бяха показани произведения на проф. Антон Дончев, доцент Роберт Танев и Антон Георгиев. Празничната вечер продължава с награждаването на отличените в състезанието за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови и концерт навън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР