У тях са намерени къртачи и заготовки за ключове, внесли

...
У тях са намерени къртачи и заготовки за ключове, внесли
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг! Над 150 хил. лв. и много злато са задигнали от бургаски домове двамата украинци

У тях са открити къртачи и заготовки за ключове, внесли са „ инструментите “ си през границата, има атакувани парцели от тях също в София и Варна

Арестуваните в Бургас двама украинци, единият от които даже към този момент е придобил и статут на емигрант у нас, се оказаха професионални домови крадци, известни и в родните си места. Регистрирани са за голям брой обири, и двамата са изтърпявали присъди на територията на родината си.

След започването на войната там, са пристигнали у нас с молба за протекция. Нямат фамилии. Препитават се напълно от обири.

Флагман.бг разбра още, че бургаските служители на реда са „ умили “ очите на своите сътрудници от София и Варна, където украинският тандем се е подвизавал това лято. Намиращите се в бургаския арест чужденци са „ избомбили “ 10 жилището в жк. „ Славейков “ и един в жк. „ Изгрев “, атакували са на инцидентен принцип. Нямат помагачи у нас, които да им подсказват къде си коства да обхванат.



При разпитите им, които текат и сега, изрично е потвърдено, че са „ независима бойна единица “. В противоположен случай биха проплакали много богаташи в жк. „ Лазур “ и ЦГЧ.

От жилищата в този два жилищни комплекса са отмъкнати над 150 хиляди лева, както и злато. Интересували са ги единствено пари и златни украшения. Количеството на отмъкнатия доблестен метал към момента се пресмята. Разполага ли са с набор от къртачи и голямо количество заготовки за ключове.

Сменяли са квартири във Варна, София и Бургас. Според наш източник, „ инструментите “ им не са придобите на наша територия и очевидно са минали границата към България дружно с тях.

Очаквайте по-късно включване онлайн от залата на Апелативна прокуратура в Бургас. Още разкрития ще създадат шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и административният началник на Районна прокуратура Мария Маркова
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР