У нас си е най-добре. А в Пловдив - идеално. Щерката

...
У нас си е най-добре. А в Пловдив - идеално.
Щерката
Коментари Харесай

Дъщерята на Петър Стоянов заразя Женева, завъртя бизнес от П...

У нас си е най-добре. А в Пловдив - идеално.

Щерката на президента Петър Стоянов - Теофана е зарязала Женева, където до неотдавна живееше при майка си Антонина Стоянова, която работи като юридически консултант там. 30-ина годишната девойка е заложила на печеливш бизнес у нас - търговия с първокласна биокозметика, написа " Лупа ".

Фани е записала компания за импорт и експорт на препарати и козметика на билкова основа, като офисът се намира в родния на татко й Пловдив. Класните артикули никак не са евтини - вървят по 40-50 лв. за шишенце в интернет. Теофана е съдружничка със своя другарка от Швейцария.

Досега младата дама, която още не е омъжена, живееше в Женева под зоркото око на Антонина Стоянова, в този момент обаче на компанията й ще се радва татко й.

Иначе Теофана не е напуснала интернационалната компания, в която е финансов специалист, само че очевидно упоритостите я тласкат в най-хубавата посока - да работи за себе си.

Дъщерята на президента Стоянов има мощно CV - трудов стаж и в швейцарската банка „ Ротшилд “, където е експерт по връзките. Разказват, че на никое място не е парадирала с обстоятелството, че е дъщеря на президент. За разлика от интернационалните трудови контракти на Фани, по-големият й брат, Стефан, гради живота си в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР