У нас никой не се сети за 10-годишнината от глобалната

...
У нас никой не се сети за 10-годишнината от глобалната
Коментари Харесай

Икономист притесни: Ситуацията е мрачна, хоризонтът на България се очертава мъгляв

У нас никой не се сети за 10-годишнината от световната икономическа рецесия, сподели проф. Димитър Иванов, разяснявайки тематиката за " прегрялата " българска стопанска система, по bTV. По думите му Англия не излиза от Европа, а единствено от Европейски Съюз. Днес еврозоната е натрупала един голям дълг. На фона на това хоризонтът на България се обрисува замъглен, разяснява проф. Иванов. Той съобщи, че има триумфи в организират от държавното управление икономическа политика.

Ръстът на Брутният вътрешен продукт е относително добър, сподели той. Не споделям оптимизма нито на премиера, нито на финансовия министър по връзки на индустриалния капацитет на България, сподели той. По общ приход на домакинство продължава да изостава по отношение на общия разход, съгласно статистиката.

Ситуацията е мрачна, съобщи проф. Иванов. По думите му в бедните региони на България популацията изнемогва. Годишно към 36 000 души напущат страната, сподели той. Европейското председателство е необикновен позитив, който ние можем да използваме, съобщи Иванов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР