Тясното сътрудничество между Италия и Япония е от съществено значение

...
Тясното сътрудничество между Италия и Япония е от съществено значение
Коментари Харесай

Джорджа Мелони: Сътрудничеството между Италия и Япония е важно за сигурността

Тясното съдействие сред Италия и Япония е от значително значение за сигурността и стопанската система, съобщи през днешния ден италианската министър-председателка Джорджа Мелони при започване на двустранна среща със своя японски сътрудник Фумио Кишида в Хирошима, съобщи италианската новинарска организация АНСА и Българска телеграфна агенция.

" Много съм щастлива да бъда тук ", сподели Мелони, която е в Япония за срещата на върха на Г-7, поздравявайки Кишида за " решителността и сериозността, с които управлявате Г-7 в година, която сигурно не е лесна. "

" Като се има поради, че Италия е идващият ръководител на Г-7, е още по-важно нашето съдействие да бъде доста тясно. Ние сме две районни сили, които имат виновни функции дружно с водачите на Г-7, на този стадий е от решаващо значение да работим дружно за сигурността и за икономическата сигурност ", съобщи Мелони.

Кишида изрази съболезнованията си за жертвите на наводненията в Емилия-Романя, които предизвикаха гибелта на девет души и принудиха хиляди хора да изоставен домовете си. Причинените вреди възлизат на милиарди евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР