Тясната връзка между Румен Радев и ГЕРБ съществува открай време.

...
Тясната връзка между Румен Радев и ГЕРБ съществува открай време.
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Радев и земеделският министър са от една масонска ложа

Тясната връзка сред Румен Радев и ГЕРБ съществува от много време. Днес най-яркият образец за това е промяната на земеделския и външния министър в служебния кабинет – явно е, че става дума за сентенция. Новоизбраният аграрни министър Георги Тахов е извънредно непосредствен до Румен Радев, от пловдивската му група. Излязоха изявления, че двамата са масони от една ложа в Пловдив още от 2008 година
Тези бомбастични изказвания направи политологът Калоян Методиев, който преди няколко години беше и шеф на кабинета на президента. Той разясни, че при новоназначенията във властта става дума за търговия.
”На Радев да се дадат ресурсите – тъй като му се услади властта и нейната консумация, изключително през министерствата на енергетиката и земеделието, а на ГЕРБ – ресурса на Външно министерство, с цел да си организират изборите ”, разяснява той в „ Алтернативата ”.
Методиев акцентира, че външната политика сега се държи напълно от ГЕРБ и още веднъж акцентира на изказванието, че пред очите на цялото общество очевидно върви кадруване на Радев и на Борисов. „ Движение за права и свободи може би са някъде откъм гърба, те от две седмици не се виждат, скрити са надълбоко под вода ”, вметна той. На въпрос какво стана с нападките на Движение за права и свободи към Румен Радев от януари, Калоян Методиев отговори по този начин:
„ Очевидно някъде се сблъскаха, очевидно за нещо прагматично. Помните репликите - Мистър Кеш, че чували с пари се носят в президентството... Радев се сви от боязън като охлюв. Една от репликите беше, че прави партия - което е в нарушаване на Конституцията.... Но нито партия направи, нещо се сви, тормози... А вървеше развой – Весела Лечева беше запазила всички вариации на „ 3 март ”.
Методиев акцентира, че това щяла да е четвъртата поред президентска партия. „ Подкрепяше логистично Има Такъв Народ, по-късно направи Политическа партия - цяла България го видя, след това " Български напредък ", с " Левицата " работеха на последните избори ”, уточни политологът.
Колкото до поръчката на Ваня Григорова, Методиев сподели следното:
„ Ваня е патерица на ГЕРБ! Борисов обожава патерици, вътрешни опозиции - постоянно работи по този начин. " Възраждане " не му е задоволително ”.
Според него Ваня Григорова в никакъв случай няма да каже от кое място са й парите за акцията за локалните избори.
„ В София направи по-скъпа акция от милиардера Терзиев, единствено билбордовете бяха за милиони! Второ, ще си направи заплатата по 5, по 10. Тя брутално излъга гласоподавателите в София. Влезе в сглобка с ГЕРБ и си гласоподава 6 500 лева заплата ”, разяснява още Калоян Методиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР