ArcelorMittal предупреди правителството на Обединеното кралство, че едно от основните

...
ArcelorMittal предупреди правителството на Обединеното кралство, че едно от основните
Коментари Харесай

ArcelorMittal предупреждава, че едно от основните му подразделения може да напусне Обединеното кралство

ArcelorMittal предизвести държавното управление на Обединеното кралство, че едно от главните му подразделения може да бъде насила да напусне страната, в случай че бъде подадено заявление за преустрояване на комерсиално пристанище в Югоизточна Англия утвърден тази седмица.

Втората по величина стоманодобивна компания в света съобщи, че решението да се разреши затварянето и последващото преустрояване на част от Chatham Docks в Кент ще има „ неподходящи сеизмични последствия “ за английската стопанска система и голям брой стратегически промишлености.

p>

Предупреждението се съдържа в писмо от ArcelorMittal, изпратено до Майкъл Гоув, секретаря за повишение на равнището, в събота и което първо беше обявено от Sky News.

Матю Брукс, ръководещ шеф на ArcelorMittal Kent Wire, която доставя стомана за строителството, прикани Гоув в писмото да се намеси, с цел да разреши по-пълен надзор на предложенията, които би трябвало да бъдат изслушани от Съвета на Medway тази сряда. Съгласно заявката на Peel Wat...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР