Тялото на дете, загинало при потъването на лодка с 12

...
Тялото на дете, загинало при потъването на лодка с 12
Коментари Харесай

Жертва от потъването на лодка в Румъния бе намерена в Унгария

Тялото на дете, починало при потъването на лодка с 12 души в Румъния, бе открито на територията на Унгария, оповестява организация Аджерпрес.

Румънски служители на реда от западния окръг Арад потвърдиха късно нощес, че в река Муреш на територията на Унгария е открито тялото на едно от децата, оповестени за изчезнали след потъването на лодката на 30 април в региона на пристанище Периам, окръг Тимиш.

Румънската полиция е била осведомена нощес от унгарските си сътрудници, че е открита самоличността на тяло, открито в река Муреш в селището Мако (Унгария) на 8 май. Става дума за едно от двете деца, които бяха оповестени за изчезнали след потъването на лодка с 12 души в река Муреш на територията на Румъния, заяви Окръжният инспекторат на полицията в Арад.

При потъването на лодката в Румъния почина тригодишно дете, а четирима души – две деца и двама мъже, бяха оповестени за изчезнали.

Лодката не е била записана, а 33-годишният мъж, който я е управлявал, не е имал позволение за това и е бил под въздействието на алкохол. Той бе арестуван по обвиняване в непредумишлено ликвидиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР