Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември

...
Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември
Коментари Харесай

Извънредно! Брутално Убийство На Млада Жена Шокира България! Бандитът Михаил Петров Я Е

Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е открито на 30 септември сутринта край автомагистрала I-25 в Дъглъс каунти, Колорадо.

Свидетели разкали, че по бездиханното тяло имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете, излиза наяве от записите от телефон 911.

Жената имала дълго престъпно минало, най-вече за опиати и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва.

Обстоятелствата към гибелта й, както и детайлности за обвиняванията против Петров за в този момент остават в загадка, защото документите по делото са запечатани от съда. Петров също има дълго престъпно досие - арест за оръжие през 2004 година в Лаример каунти, обир, грабеж и побой. Той е прекарал време в пандиза в Колорадо, само че е бил освободен на 3 юни 2017 година.



Присъдите са му били за машинация, кражба и грабеж с щурм. Петров е бил задържан по обяд в петък, 13 октомври. Срещу него има две углавни обвинявания - ликвидиране от първа степен и подправяне на физически доказателство, както и едно обвиняване за прикриване на гибел. Властите не престават да търсят повече информация за случая.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР