Тяхното запознанство се се случи във влака. Оттогава те решиха,

...
Тяхното запознанство се се случи във влака. Оттогава те решиха,
Коментари Харесай

Те се запознаха във влак, влюбиха се и след сватбата вдигнаха приказен дом от стари вагони

Тяхното запознанство се се случи във влака. Оттогава те взеха решение, че железопътната линия би трябвало да им припомня любовта. Ето за какво двойката реши да си построи къща като употребява железопътни вагони, написа jenata.blitz.bg.

Задачата не беше елементарна. В началото трябваше да се купят вагоните, само че това е много скъпо наслаждение, а по-късно да ги транспортират. Оказало се, че това ще им коства повече от самите вагони. Не беше по никакъв начин елементарно и приемането на позволение за това откачено строителство. Но какво ли не прави човек поради същинската обич.

Два вагона произвеждане 1974 и 1975 години бяха купени от влюбените, почистени, боядисани и доставени на строителната площадка. 



Според плана, който мъжът обмислял и рисувал в главата си отдавна, къщата трябвало да наподобява на буквата " Н ", двата вагона гледат един към различен от дългата страна и се съединяват в средата от преход, сплотяващ вътрешното пространство.



Според проекта, една баня, спалня и кабинет трябвало да бъдат ситуирани в единия вагон, в другия да са кухнята и столова, а свързващата ги стая - необятен хол.



Изграждането на къщата глътнало много пари и младото семейство взело заем със период на погашение 16 години.

Студентка сама ремонтира мизерна стая в общежитие, не е за поверие в какво я трансформира за дни! (СНИМКИ)

Така обаче те получили опция да осъществят фантазията си и приключили строителството много бързо. 



Всичко замислено, макар компликациите, те съумели да осъществят.



Сега двойката е просто щастлива, че може да живее в дом-вагон, който да им припомня за запознанството и медения им месец, по време на който те пътешествали също с трен. 



Не е ли в действителност това същинската романтика във всекидневния живот.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР