Тяхната вражда датира още от 2016 г. Новият албум на

...
Тяхната вражда датира още от 2016 г. Новият албум на
Коментари Харесай

Ким Кардашиян загуби хиляди последователи заради песен на Тейлър Суифт

Тяхната " омраза " датира още от 2016 година
Новият албум на Тейлър Суифт донесе с изключение на върхове и загуби.

Песента в него, озаглавена " thanK you aIMee ", се оказа косвено обръщение към Ким Кардашиян и лиши на риалити звездата над 100 хиляди почитатели в Инстаграм. На този стадий не е коментирала обществено песента, само че се знае, че е в несъгласие с 34-годишната Суифт, още до момента в който беше омъжена за Кание Уест през 2016 година

Враждата се роди откакто рапърът обиди Суифт в песента си " Famous ". Тогава Кимбърли съобщи изрично в изявление, че певицата е знаела, че ще се употребява името й и персонално се е съгласила. " Тя изцяло осъзнаваше, че този план ще излезе на бял свят ", бяха думите на Ким тогава. " А в този момент, когато той към този момент е реалност, не й изнася. "

Това постави завършек на " другарството им ", тъй като Тей реши да си върне на Кание и негова екс брачна половинка с албума Reputation. A по-късно съобщи в изявление за в. Time: " Този миг ме срина душевен. Не можех да се доверя на никого. Много тежко го одобрих. "

Впрочем Ким не е единствената упомената косвено в новия албум на Суифт. Според почитателите на звездата, тя е написала песни и за някогашните си Джо Алуин, Мати Хийли и Джон Мейър.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР