Тя все още не е оповестила диагнозата си извън най-близкия

...
Тя все още не е оповестила диагнозата си извън най-близкия
Коментари Харесай

Разтърсваща Новина! България Се Моли За Живота На Голямата Стефка Костадинова

Тя към момента не е обявила диагнозата си отвън най-близкия си антураж, колебаела се дали въобще да осведоми обществеността за това, през което прекосявала.

" Беше доста изплашена, само че сега е спокойна. Всичко е наред към този момент, добре е. Хирургичната намеса й бе направена преди няколко месеца в България. Стефка избра да се довери на родните медици, не пожела да се лекува в чужбина ", споделят осведомени. И допълват, че славната лекоатлетка имала сили да се оправи тестването, пред което я изправил животът, написа Пик.

Откакто не е състезателка, Костадинова няколко пъти лягаше под скалпел за разкрасяване, а по този начин отстрани й огромната бенка от лицето си. Докато беше дейна спортистка пък се остави в ръцете на хирурзи поради жестока контузия на крайници си. Левият й крак бе строшен в глезена през 1990 година в Германия и тогава му сложиха 4-сантиметров гвоздей. Заради метала в костта се получи недоразвитост, само че шампионката съумя да се възвърне изцяло.

" Никога не съм хленчила, когато съм изпадала в тежки интервали. И постоянно съм се оправяла, излизала съм от усложненията по най-хубавия метод ", споделяла е шефката на БОК, чийто международен връх от 209 см. не е подобряван от 32 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР