Тя винаги го е играела лошо момиче, черната овца и

...
Тя винаги го е играела лошо момиче, черната овца и
Коментари Харесай

Пияна ли е?!? Деси Цонева: Любимата ми дума е "К*Р", много го обичам! (ВИЖ ТУК)

Тя постоянно го е играела неприятно момиче, черната овца и прочие, като даже в множеството случаи наподобява пресилено, все едно се напъва да го играе такава. Да, приказваме за Деси Цонева, която обича да показва непукизъм, обич към чашката и даже нецензурност.

Този път обаче тя отиде прекомерно надалеч и напряко се оля. Забравила, че е освен фамилна жена, а и майка на две относително дребни деца, Десито се изцепи обществено, че най-любимата й дума била " К*Р ". Ама напряко доста го обичала и живеела, надали не, за него...

Басираме се, че има един удовлетворен от цялата тая работа и това е мъжът й - издателя Явор Стефанов. Ако, несъмнено, Цонева не просто си го приказва, а работи по тематиката.

Потребителите обаче останаха потресени и доста от тях, най-вече дами, скочиха против щерката на Митко Цонев със съвет, че като изпростява, не става по-привлекателна, в противен случай.

Мъжете пък направиха тъкмо противоположното - попитаха я къде го обича, какъв го обича и по какъв брой пъти го обича... В последна сметка Цонева май се осъзна и призна, че била посветила думата на ЦСКА.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР