Тя ви научи как да направите пилешка си супа, важността

...
Тя ви научи как да направите пилешка си супа, важността
Коментари Харесай

Най-добрите финансови съвети, които взехме от майките си

Тя ви научи по какъв начин да извършите пилешка си чорба, значимостта да се гримирате и поддържате във форма и трика за нанасяне на червило, без да го размазвате върху зъбите си. Вашият обичан човек в целия свят също знае и някои неща за бюджетирането, качествените покупки и контрола на фамилните разходи. Тук, най-хубавите финансови препоръки, които получихме от нашите майки.
Винаги избирай най-високо процентната алтернатива за пенсиониране през цялото време, тъй че да свикнеш да живееш с по-ниските приходи още от началото.
Изплащайте кредитната си карта всеки месец. Просто, само че мъдро.
Спрете с непланираното извършване на покупки.
Необходимостта и неналичието са две доста разнообразни неща.
Разпространяването на дълга по голям брой кредитни карти е като да се движиш с пояс към Титаник.
Започнете икономисване и инвестирайте по-рано, тъй като всяка дребна част има значение и не можете да върнете време, с цел да увеличите парите си със комплицирана рента.
Емоционално категоризирайте всички огромни покупки в две категории - интелигентни пари и глупави пари. Интелигентните пари са за неща като пенсиониране, ваканции и поправки на кухнята и други Глупавите пари са за неща като възнаграждение, с цел да получите колата си назад, когато тя е била на ремонт, или да се наложи да промените акумулатора, когато колата не пали през зимата.
Бюджетът е за двамата, не се карайте, когато зародят глупавите разноски: Потвърдете ги, платете ги и продължете.
Винаги се уверявайте, че можете да осигурите себе си и не се нуждаете от финансова поддръжка на никого.
По-добре е да си огромна риба в малко езерце, в сравнение с дребна риба в огромно езеро. Тя имаше поради, че ще получите най-хубавата договорка и качество, когато пазарувате локално и поредно (т.е. отивате в кварталната месарница два пъти седмично, вместо да пилеете пари в огромен магазин за хранителни артикули всяка неделя), само че мисля, че важи и за доста разнообразни неща.
Използвайте картите на магазините, с цел да получите точки и бонуси, само че ги изплащайте незабавно след покупката в магазина - множеството места ви разрешават
Намери си работа, не бъди мързелива.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР