Тя тръгва на път, за да си върне любовта. Не

...
Тя тръгва на път, за да си върне любовта. Не
Коментари Харесай

Людмила Сланева: Опитах се да иронизирам себе си

Тя потегля на път, с цел да си върне любовта. Не обича да пътува. Не обича изненадите. На действителността обаче не ѝ дреме какво ни харесва. Дори и да следваш „ белия заек “, все в миналото се постанова да излезеш от дупката и да се погледнеш.

Людмила Сланева има премиера в Сатиричния театър на авторската ѝ комедия „ Джими с бялата фланелка “. Това е глътка въздух, една усмивка във времена, в които би трябвало да имаме съществени устои и земя, на която да стъпим. Но порция смях в никакъв случай не е непотребна. „ Джими с бялата фланелка “ предлага една подигравка към нещата, които си мислим, че са значими. И може би по този метод насочва към нещата, които са в действителност значими. Все отново, не можем да мислим само за оцеляване...

Ето какво показа актрисата пред " Артефир "

" През годините режисьорите ми даваха най-вече трагични функции, като се изключи моите учители – Крикор Азарян и Тодор Колев, които постоянно са знаели, че имам комедиен гений. В този случай съм се пробвала да осмивам себе си и личните си показа за любовта, за живота. Режисьорът Емил Бонев споделя, че е занимателно. 

В момента се намирам в предпремиерен интервал, в който артистът леко се премята във въздуха... до момента в който се почувства сигурен и че е построил нещо. Емил Бонев е огромен мотор това да се случи, защото аз съм човек, който написа лечебно, малко за себе си. Никога не съм желала да бъда писателка, само че обичам да пиша. Винаги съм желала да бъда актриса.

Тъй като музиката е неделима част от мен, от живота ми, желаех да има музика – тя участва по необикновен метод. Но другояче това е комедия. В случая можех да си разреша да разбърквам жанрове и да бъда еклектична, а това е нещо, за което съм мечтала. "

Премиера – 23 и 24 март, Comedy Bar Happy Сатира
Чуйте повече от звуковия файл.

Снимки – Людмила Сланева, персонален профил ФБ
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР