Тя споделя още, че същинското тържество с много гости и

...
Тя споделя още, че същинското тържество с много гости и
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Как Росен Плевнелиев Е Спечелил Сърцето На Деси Банова!

Тя споделя още, че същинското празненство с доста посетители и танци ще се състои откакто се роди наследникът на семейството. Двойката чака появяването му на бял свят през септември и даже към този момент са му избрали име. Бившата синоптичка ще резервира своята фамилия, а към нея с тире ще добави и тази на Плевнелиев.

Деси Банова и Росен Плевнелиев се срещат през далечната 2014-та година на конференция на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Тогава актуалната госпожа Плевнелиева взима изявление от бъдещия си брачен партньор. Първа искрата сред Плевнелиев и Банова вижда майката на някогашната синоптичка. За повторно Деси и Росен се срещат на раздаването на премиите на фондация „ Стоян Камбарев “ и по този начин стартира тяхната връзка.

Двамата стартират да излизат все по-често или да приказват по телефона. А с всяка минала среща Деси хлътва от ден на ден по Плевнелиев. Той също не остава апатичен към нея. И макар, че Росен има зад тила си два несполучливи брака, той взема решение да предложи на новата си обич. За първи път Плевнелиев обаче подписва църковен брак със своята годеница.

На 17-ти юни, единствено пред 12 индивида, Деси и Росен се врекоха във безконечна обич един на различен в манастира „ Свети Мина “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР