Тя погледна в телефона на съпруга си и получи наказание

...
Тя погледна в телефона на съпруга си и получи наказание
Коментари Харесай

Тя погледна в телефона на съпруга си и получи три месеца затвор

Тя погледна в телефона на брачна половинка си и получи наказване

Необичаен случай се случи в ОАЕ. Жената наруши условията на закона за персоналните данни, като съобщи персонална информация от телефона на брачна половинка си. Сега тя ще би трябвало да прекара три месеца в пандиза.

Кой е прав и кой е отговорен?
Съпругът на “престъпницата ” разкрил, че брачната половинка му е употребила смарт телефона му.

След тази преживелица, мъжът завел дело за породена щета от брачната половинка си. ОАЕ има закон за отбрана на поверителната информация. Жената била приета за отговорна.

Според жертвата, брачната половинка не просто е употребила смарт телефона му, тя е копирала някои значими данни и ги е разгласила в интернет.

Мъжът споделя още, че когато спи, половинката му постоянно ревизира листата с контактите му.

Оказа се, че дамата просто копира кореспонденцията и фотосите на телефона си. Съпругът, обаче, счита жена си за изменник. Тя твърди, че брачният партньор непринудено й е дал паролата си и не е имал нищо срещу.

Правните правила на ОАЕ са тясно свързани с закононарушенията в киберпространството, изключително в случай че се касае за персоналната информация на жителите.

Гражданите, които са на страната на дамата се възмущават: „ И той не се срами да прави това със брачната половинка си… “.

Но има и такива, които имат вяра, че никой не е принуждавал дамата да рови в непознат телефон, сама си е отговорна, че се намира в пандиза.

Според юристи, взели участие в процеса, съгласно локалните закони, потреблението на непознат телефон без позволение е престъпно закононарушение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР