Тя отдавна си е спечелила прозвището любимката на народа, макар

...
Тя отдавна си е спечелила прозвището любимката на народа, макар
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ивана за първи път проговори за мъжа до себе си!

Тя от дълго време си е спечелила прозвището " любимката на народа ", въпреки в никакъв случай да не е търсела евтина популярност и пиар посредством кавги за себе си и персоналния си живот. Точно противоположното - Ивана постоянно е пазела ревниво връзките си и всичко, което е обвързвано с персоналното й пространство.

Е, през днешния ден певицата за първи път реши да приказва на тази тематика и да разкрие истината за мъжа до себе си. Много неща са се изговорили за любовния й живот, само че в този момент тя безусловно ни взриви с истината.

" Не, нямам мъж! Сама съм и то от много време, само че това ни минимум не ми пречи, нито ме тревожи. И ще ви кажа нещо - стойностните мъже са необичайност, изключително тези, които са на моите години, зрелите мъже. Никога не съм си падала по младоци, които да дундуркам, а казусът с мъжете на моята възраст е, че множеството са фамилни. Не съм жена, която да бъде в позицията на държанка. Или съм преди всичко в живота му, или сбогом! Това е. Да се укривам, да го очаквам, да плача... не е за мен, благодаря! ", отсече Ивана.

Последователите й я поздравиха всеобщо, още повече като се има поради какви ги правят нейни колежки като една Глория да вземем за пример. Знаем, че от месеци Гло, която ще чукне половин век, се занимава с очевидно слабоумен младок с мускули.

" Браво на Ивана! Явно за нея не е толкоз значимо някой да я " оправя " в леглото, нито да се прави на млада с някое жребче. Достойна е! ", разясняват в нета.

Тагове: Ивана мъж Любов Глория певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР