Тя отбеляза, че във всички нормални демокрации противопоставянето е другаде

...
Тя отбеляза, че във всички нормални демокрации противопоставянето е другаде
Коментари Харесай

Няма Почивка! Люта Атака Срещу Президента Радев По Бтв Навръх Коледа!

Тя означи, че във всички естествени демокрации опълчването е другаде – сред водачите на главните политически сили.

„ Проблемът е, че стана президент един човек без политически опит, който има своята визия за политическо държание отвън подтекста на конституционно избраното. Можем да спечелим от това, само че той би трябвало да умее да поддържа салдото сред личното си предпочитание за опозиционно държание и конституционната му роля на президент ”, акцентира Христова.

Тя беше безапелационна, че не може в естествена страна да липсва разговор с ръководещите, прекомерно острото му „ влизане ” притегля внимание, само че и основава разделяне.

По отношение на миналата година, проф. Христова разяснява, че европредседателството ни е дало самочувствието на фактор на интернационалната сцена – въпреки да не е било изцяло сполучливо, въпреки всичко то е довело до раздвижването на редица процеси.

„ Лидерът на този развой беше министър-председателят. Той съумя да се нарежда в интернационален проект, това беше негова цел на профилиране, на наличие тази година като политик ”, уточни тя.

За обичайна новогодишна тирада на Ахмед Доган Христова разяснява, че поради запазването на Движение за права и свободи като незаобиколим фактор през годините доста хора се учат от почетния ръководител на придвижването. Не постоянно казаното от него се сбъдва, само че е ориентир за задачите на политическата мощ, която към този момент желае да влезе във властта, уточни политическият психолог.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР