Тя не само не спира да каканиже за всичко, казала

...
Тя не само не спира да каканиже за всичко, казала
Коментари Харесай

Валерия харесвала Евгени, но ненавиждала, че е залепен за полата на мама Светла

Тя освен не стопира да каканиже за всичко, споделила Валерия

Връзката на Евгени и Валерия от формата „ Ергенът “ стана като от латино сериал Ерген № 2 си избра моделката измежду 25 мераклийки да им постави пръстен и да я разгласи за „ дамата на сърцето си “. Само че рошавият музикант си избра плевенчанката, която се оказа огромна любителка на животните. И освен тяхна фенка, само че и собственичка на подслон за безпризорни кучета и котки в родния си град Плевен.

Решението му провокира много сълзи у останалите кандидатки за наградата „ избраница на ергена “.

Само че нещата сред Евгени Генчев и Валерия Георгиева не потеглиха по този начин, както бе ги замислил пианиста. Дали всичко бе реклама, с цел да си вдигнат рейтинга и двамата и да лапат от реклами, до момента в който ползата им към момента е ориентиран към тях, или в действителност Евгени е желал да си откри брачна половинка от риалити формата, остава тайнственост. 

" Няма да подписвам брак с Евгени! Та той освен е свидлив като скъперник, ами и е залепен за полата на мама Светла. А тя освен не стопира да каканиже за всичко “, споделила Валерия пред свои близки, признавайки, че въпреки всичко го обича и има усеща към него.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР