Тя направо съсипа мераклиите и уби ентусиазма им с това,

...
Тя направо съсипа мераклиите и уби ентусиазма им с това,
Коментари Харесай

Красавицата Ева Веселинова От Господари На Ефира Поля Мераклиите С Ледения Душ! За Всеобщо Изумление Отсече, Че Не Си Пада По

Тя напряко унищожи мераклиите и умъртви ентусиазма им с това, което написа ясно и катетгорично. Предаваме ви думите й без редакторска интервенция, а всеки самичък ще реши дали да има вяра, или не.

„ От старомодните дами съм. Тези, дето смеят да настояват, че могат да прекарат живота си правилни единствено на един. За които любовта не е дълг, а чест и дългите връзки не са затвор, а победа.

От тези дами съм, които имат вяра, че в живота фамилията и обичаният човек са всичко. Които се борят за комфортен и хубав дом, за кариера и фантазии. Да… от тези дами съм. Които имат вяра, че най-ценно от всичко на света е да запазиш достойнството и честността си. Старомодна съм… и по този начин се гордея с това.

Донжуановците са лишени от въображение. Защото, колкото и да сменяш дамите, ти си оставаш все същият мъж, все същият човек, първенецът с най-слабото противодействие.

Защото, с цел да бъдеш правилен – би трябвало да имаш гений. “ А за мен си би трябвало съществено въображение и гений, с цел да мога да цъфтя “, признава Ева Веселинова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР