Тя направи култово признание за личния и професионалния си живот.

...
Тя направи култово признание за личния и професионалния си живот.
Коментари Харесай

Валерия и ергенът Евгени се женят?

Тя направи паметно самопризнание за персоналния и професионалния си живот. Казва, че  защото ползата към нея и персоналния й живот след предаването станал доста огромен, както и към това какви са заниманията й отвън идеята, решила да запознае почитателите от близко с всичко.

Защитничката на животни бе една от най-интересните участнички в шоуто даже още преди да завоюва. След края му вниманието към нея не стихва.

" Тъй като ползата към мен и персоналния ми живот след предаването стана доста огромен, както и към това какви са заниманията ми отвън идеята, взех решение да ви срещна от близко с всичко, по тази причина съм ви подготвила нещо! Очаквайте напълно скоро! " - по този метод Валерия загатна за възможна женитба.

Преди по-малко от месец Валерия съумя да вбеси феновете си. Тя влезе в лекия род, като се снима във видео клип на поп-фолк артиста Илиян. Въпреки семплотата си видеото за броени часове обиколи мрежите и събра десетки хиляди гледания. На някои от фрагментите Валерия е в черна рокля, която дава и заглавието на фолк парчето, Илиян е необут, само че пък в бяло.

„ Вярно е, че има естествена хубост, само че нещо й липсва, няма сексапил, няма женска прелест, не е секси, а излъчва единствено една празна безчувственост “-коментират консуматори в мрежата новия клип.

Инфо: blitz.bg

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР