Тя коментира и бившият здравен министър проф. Петров. Той е

...
Тя коментира и бившият здравен министър проф. Петров. Той е
Коментари Харесай

Всички Наостриха Уши! Сестрата На Борисов Разкри Най-Голямата Семейна Тайна! Ето Какво Ще Се Случи С Премиера!

Тя разяснява и някогашният здравен министър проф. Петров. „ Той е на задоволително високо равнище, с цел да заслужи моята отбрана.

Аз съм негова пациентка, избавил е доста човешки животи, човек на достойнството, експерт. Той беше за доста малко време министър - 5 месеца. За мен най-съществен е екипът. За да се случи нещо положително, би трябвало да имаш доста добър екип. Проф. Петров имаше доста добър екип. Те бяха доста окуражени, с цел да се случат положителни неща в опазването на здравето “, разяснява още доктор Иванова. Тя уточни, че не е обсъждала оставката с Борисов. „ Не съм обсъждала с премиера тази оставка. Той е министър председател, има си своите визии, аз съм в общинска болница. Служебни проблеми не обсъждаме “, сподели тя. Що се отнася до бъдещия министър, доктор Иванова бе спестовна на думи.

„ Мога да се пошегувам. Проба-грешка. Опитваха с лекари, опитваха с адвокати, в този момент може да опитат с финансист. Аз не поучавам Борисов, такова нещо не си разрешавам. Нито той ме поучава по какъв начин да си виждам бебетата. Мисля, че той си има задоволително съветници, които да поемат тази отговорност “, съобщи сестрата на премиера и още един път акцентира, че в този случай извънредно доста държи на проф. Петров. „ Това е моя човешка и професионална позиция, откакто по този начин се е решило, аз няма да разясня, не е и моя работа. От там нататък какъв ще бъде идващият министър, аз не го познавам. Знам, че е началник на Здравната каса и че ще е финансист.

Оттук нататък ще забележим той какво ще предложи и по какъв начин ще се оправи “, приключи тематиката тя. Д-р Иванова заяви и една радостна вест. Премиерът Борисов ще бъде кръстник на внуците ѝ. „ Нека малко да пораснат. През есента ще стане кръстник. Пожелавам му да стане дядо още един път. Вероятно е в Брюксел, не сме се чували от раждането на близнаците. Като виждам, не му е до мен в този момент. Ще се чуем “, приключи тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР