С данните, които излизат от социолозите и първите стъпки на

...
С данните, които излизат от социолозите и първите стъпки на
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Борисов трудно ще направи кабинет с някого, който ще му казва какво да прави

С данните, които излизат от социолозите и първите стъпки на тази компания може да накарат хората да не гласоподават за дребни партии. Аз моля да се гласоподават за тези партии, които са избрали, без значение дали са дребни или огромни, прикани от ефира на Би Ти Ви политологът Татяна Буруджиева.

Според нея в случай че не влязат дребни партии, идващият парламент може би ще е по-различен от последния по настройка.

Едната догадка е ГЕРБ да има сътрудник освен в лицето на Движение за права и свободи при правенето на държавно управление. Защото с новото водачество в Движение за права и свободи, то няма да е единствено балансьор, тъй като прави нова заява за властта. Сега Пеевски споделя – аз ще съм там, с цел да им подреждам какво да вършат. Борисов мъчно ще прави държавни управления, в случай че ще би трябвало да слуша някого, който ще му споделя какво да прави, акцентира полотологът.

Хората видяха кой имаше власт, кой какво направи с тази власт, кой не се срами от това, което е направил. Досега не е имало обстановка, в която „ ти го плюеш, той мисли, че руса го ръми “, разяснява още Буруджиева.

На въпрос дали има възможност Бойко Борисов да се върне във властта, тя изясни, че това доста ще зависи какво ще е държавното управление. Ако то е на малцинството, не е изключено Борисов да се върне като министър председател.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР