Тя е всичко, за което един мъж може да мечтае.

...
Тя е всичко, за което един мъж може да мечтае.
Коментари Харесай

Защо мъжете си тръгват от красивите и успели жени

Тя е всичко, за което един мъж може да мечтае. Тя е интелигентна и красива. Защо тогава той би си тръгнал от нея?

Чувства се притиснат и малоценен
Вероятно той мечтае за повече внимание, евентуално се е чувствал притиснат... Но това не значи, че сте отговорни. Просто доста от мъжете през днешния ден мъчно намират себе си и то в прочувствен проект. И все имат възприятията, че това, което вършат не е задоволително положително. Затова са подготвени да зарежат и най-страхотната жена!

Струва му се е, че би трябвало да се конкурира с вас
Ако един мъж усети, че би трябвало да се съревновава с партньорката си, той се усеща малоценен и супер трагичен. Страда егото му. Страда гордостта му. Ако печелите повече пари от него и му дадете да разбере посредством някоя нетактична забележка, че вие носите панталоните в партньорството, сигурно очаквайте да изчезне от вкъщи и леглото ви. Разбира се, това не значи, че би трябвало да се откажете от мнението и фантазиите си. Просто би трябвало да се опитате да щадите егото му. Или да си намерите различен сътрудник.

Не се усеща задоволително скъп и почитан
Здравата връзка се гради освен върху доверие, само че и върху взаимно почитание. Той би трябвало да знае, че вярвате в него, че го подкрепяте и стоите зад него. Ако непрекъснато се съмнявате в него и качествата му, гордостта му ще пострада и той ще си тръгне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР