Тя е успешен модел, красива, стилна и борбена. Родена в

...
Тя е успешен модел, красива, стилна и борбена. Родена в
Коментари Харесай

Дизайнерката Венета Шкодрова любимка на певици и тв водещи


Тя е сполучлив модел, красива, стилна и борбена. Родена в Пловдив и едвам на 27 години Венета Шкодрова към този момент крепко е стъпила на стилния пазар с авторската си марка, която единствено за 3 години се трансформира в обичана на певици, тв водещи и представители на шоубизнеса.

За да пребори конкуренцията, криейтърката залага на два доста значими детайла – качество на платове, ушиване и направа, както и автентичен, раздвижен дизайн, който да акцентира духа на модерната българска жена.

Това е и повода Венета модерно да се трансформира в желана линия за водещата на „ Преди обед “ Деси Стоянова. Журналистката се стопира на елегантните модели, които по един внимателен метод показват нейната женственост и характерност.

Но на надарената дизайнерка се доверяват и известни лица, чиито жанр е надалеч по-провокативен и дръзновен. Пловдивчанката облича редица фолк певици като Диона, Вая и Малена, които са влюбени в истинските й хрумвания. Днешното потомство цели да избяга от баналните китайски конфекции и съумява да се припознае точно в ексцентричната иновативност на моделите на Венета.

Неслучайно редица инфлуенсъри и ценители на модата също избират. С самостоятелен и разчупен жанр изпъкват някогашните участнички в „ Ергена 1 “ Дениз Хайрула и Венета Костова, както и известните близначки от ТикТок Рени и Сузи. Николета Лозанова, която в никакъв случай не прави компромис с визията си, също се доверява на Шкодрова.

А амбициозната Венета, покорила родния пазар, към този момент въодушевено гледа към интернационалния.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР