Тя е тази, чиито очи така влюбено гледаше. Тя е

...
Тя е тази, чиито очи така влюбено гледаше. Тя е
Коментари Харесай

Ако тя е жената на живота ти, давай! Бори се за щастието си

Тя е тази, чиито очи по този начин влюбено гледаше. Тя е повода за твоята усмивка. Тя е тази, в която се влюби безусловно. Безусловно. Защото това е същинската обич. Не искаш нищо в подмяна. Просто обичаш. Силно. Страстно. Истински.
Тя е тази, която те кара да вярваш в красивото. Тя е тази, която придава смисъл на живота ти. С нея ти живееш. А без нея – просто съществуваш. Твоето момиче е особено. И по този начин красиво.

Твоето момиче е най-големият ти почитател. Най-добрият другар. Най-силната поддръжка. Тя е тази, която върви до теб един до друг. И даже целият свят да е против теб, тя е до теб. Защото тя не е просто сътрудник. А твоето момиче. Целият ти свят.

Животът ни сервира от време на време сурови ястия. Ордьоври, които даже и да не харесваме – би трябвало да ги приемем. Защото са част от менюто. Задължителна част преди десерта. Който е по този начин сладостен. Също като живота след тестванията.
Дори и същинската обич търпи промени. Болка. Раздяла. Но е толкоз мощна и по този начин бързо се съвзема. Ако животът ви е сервирал разлъка – запазете успокоение. И не позволявайте на компликациите да попречат на щастието.
Защото един ден може още веднъж да бъдете дружно. И ще сте. Всичко зависи от вас. И силата на любовта. Защото тя е водеща в света. И без нея нищо няма смисъл.

Представяме ти методите, които ще ти оказват помощ да върнеш дамата, която обичаш в живота ти.

Потърси я
След като е минало време от раздялата ви и добре си осмислил обстановката, към този момент е време да предприемеш последваща стъпка. Достатъчно дълго чака. Надяваме се да си наясно със себе си и настояванията от живота отсега нататък. Настъпи моментът, в който би трябвало да я потърсиш. Разбира се, ще се развълнуваш, когато чуеш още веднъж гласа ѝ.

Но към този момент е минало много време и знаем, че може да владееш страстите си. Пиши ѝ известия или се обади. Покани я да излезете като другари, тъй като имаш незавършен диалог. Ако тя одобри, бъди изцяло прям с нея. Признай си какъв брой доста ти липсва и кажи, че съжаляваш за раздялата ви. Когато види искреността в очите ти, шансът да ти елементарни е доста по-голям.

Признай си, че грешиш
Понякога да признаеш грешките си е доста по-лесно, в сравнение с да ги отричаш. Когато тя види, че си откровен с нея и осъзнаваш всички неверни дейности, които си направил и си подготвен да се промениш, тогава има вяра за вас. Има вяра тя да ти елементарни и да ти даде още един късмет. Но този път би трябвало да си доста деликатен. И да докажеш думите си с дейности. Иначе е въпрос на време откакто се съберете, историята да се повтори.

Накарай я още веднъж да се влюби в теб
Преди да предприемеш някои от нашите препоръки, би трябвало да внимаваш и да правиш всичко умерено. Целта е да изглеждаш като мъж, който желае да върне някогашната си, тъй като я обича и е осъзнал какво е изгубил, само че не и да изглеждаш като извънредно обезверен и нуждаещ е. Това ще те накара да се чувстваш слаб и нерешителен, а несъмнено този вид мъже не се харесва въобще на дамите.
Върни пеперудите още веднъж в стомаха ѝ.

Накарай я още веднъж ти да си повода за нейната усмивка. Когато един човек е обичал, вероятността тази обич да не си отиде изцяло от него е доста огромна. Със сигурност това момиче към момента има усеща към теб. Просто би трябвало да положиш малко старания и да ѝ припомниш какъв брой щастливи бяхте дружно. Върни блясъка в очите ѝ. Покани я на среща, купи ѝ подарък, посвети стих на нея. И всичко, всичко в името на любовта!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР