Доналд Тръмп има малка преднина пред Джо Байдън в критичните

...
Доналд Тръмп има малка преднина пред Джо Байдън в критичните
Коментари Харесай

Тръмп срещу Байдън: кой печели шест месеца преди края?

Доналд Тръмп има дребна преднина пред Джо Байдън в сериозните съмнения в щатите с шест месеца преди гласоподавателите в Съединени американски щати да изберат идващия си президент на 5 ноември.

Това бележи замайващ поврат за Тръмп, който напусна Белия дом през 2021 година с рекордно невисок рейтинг на утвърждение от 29 %, откакто навалица негови поддръжници нахлу в Капитолия на 6 януари в опит да се преобърне изборната му загуба.

Повече регистрирани гласоподаватели в този момент считат президентството на Байдън за неуспех спрямо това на Тръмп, съгласно скорошно изследване на CNN – 55 % от респондентите в Съединени американски щати споделят, че президентството на Тръмп е било триумф спрямо 39 % за Байдън.

Рейтингът на утвърждение на Байдън е понижен с 19 процентни пункта от началото на неговото президентство до 35 % през април, съгласно Pew Research.

Все отново изборите през 2024 година наподобява извънредно непосредствен реванш от конкуренцията през 2020 година, когато единствено 43 000 гласа от 155 милиона подадени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР