Тя е родена в Москва с името Светлана Ермова и

...
Тя е родена в Москва с името Светлана Ермова и
Коментари Харесай

Известни рускини избират Бургас за свой дом

Тя е родена в Москва с името Светлана Ермова и е на 43 години. Но е известна като Лилу и е събирала цялостен стадион за концертите си. Сега тя не иска да живее в Русия. Бяга с родителите си и със брачна половинка си и първо се открива в Чехия. С времето обаче осъзнава, че България е нейното място. И споделя, че е имала шанс. 

 
В този миг е изцяло невероятно да се лети до тук тъй като на границата хората стоят и е доста комплицирано да излязат. Затова ние на никое място няма да вървим, ще стоим тук. 
Светлана Ермова

А животът на Светлана поема нова посока. В Бургас тя отваря своя вокална школа. Работи с доста деца и инцидентно среща своя съгражданка от Москва - Екатерина Матвеева.   

Матвеева пристига живее в България от 5 години и единствено преди месец е родила петото си дете. Омъжена за българин, тя не вижда бъдещето си в друга страна, минимум в Русия.   

 
Вече желая да вървя и да демонстрирам на децата като екскурзиант. Забележителностите, които има там. Друго нещо не мога да си показва да пребивавам там. Тук в действителност е по-спокоен свят, за децата, да ги възпитаваме тук на мира.   
Екатерина Станкова

Бащата на Екатерина обаче към момента живеел в Москва и вече е невъзможно да напусне страната, даже и да желае.  

 
Всички банкови сметки са спрени, стопират пари и доста мъчно живеем сега. Ходим до Турция и мислим някакъв метод да изтеглим някой лев. Наистина времената не са лесни за живот.  
Екатерина Станкова

А в последната година от ден на ден руснаци, живеещи в България желаят да получат поданство. Без него за тях е извънредно мъчно да пътуват в Европа.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР