Тя е посещавала градския колеж в Пасадена, когато е избрана

...
Тя е посещавала градския колеж в Пасадена, когато е избрана
Коментари Харесай

Маргарет Хънтли Мейн, най-възрастната жива кралица на Турнира на розите, умира на 102

Тя е посещавала градския лицей в Пасадена, когато е определена от Турнира на розите в Пасадена за кралица на новогодишния церемониал. Великите маршали през 1940 година бяха вентрилоквистът Едгар Берген и неговият манекен Чарли Маккарти.

Мейн се качи на парада на розите няколко пъти в по-късните години на кораба с някогашни кралици и през 2009 година в град Роузвил, Калифорния, плувам.

Тя сътвори Асоциацията на възпитаниците на Куинс и всяка година участва на октомврийската коронация и обяда на кралиците през декември, до момента в който не спря да пътува през 2019 година Мейн се срещна с всяка Розова кралица от 1905 до 2020 година Тя написа, с цел да поздрави Розовата кралица за 2024 година Наоми Стилитано след коронясването й.

Турнирът на розите уважи Мейн с празненство за 100-тия рожден ден в Обърн, на което участва тогавашният президент на шампионата Робърт Милър, който донесе кристалната корона на Мейн от 1940 година Сваровски, с цел да я носи за финален път. Короната е изложена в Tournament House в Пасадена.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР