Тя е най-близкият ни човек – факт, който понякога забравяме

...
Тя е най-близкият ни човек – факт, който понякога забравяме
Коментари Харесай

Не разбивайте сърцето на майка си с тези думи

Тя е най-близкият ни човек – факт, който от време на време забравяме и постоянно влизаме в непотребни разногласия с нея. Просто тъй като изкарваме цялата си отрицателна страст точно не тези, които са най-близо до нас.

Рядко се случва да й кажем какъв брой доста я обичаме, че тя е най-необходимата и най-прекрасната за нас. И до момента в който се усетим… нея към този момент я няма. Ето за какво би трябвало в точния момент да се усетим и да спрем да изричаме следните думи:

Нямам време

Тя е дамата, която ви е носила в корема 9 месеца, не е спяла през нощта, когато сте били бебе, когато сте били заболели и когато ви е чакала да се приберете от дискотека. Тя е индивидът, който откликва на молбите ви да ви подготви вкусна чорба, изслушва ви, когато имате проблеми, давала ви е упътвания и в никакъв случай не ви е казвала, че няма време.

Мразя те

А тя ви обича, все пак и всички. Без значение какъв брой сте интелигентна и съумяла, тъй като вие за нея сте всичко.

 Не разбивайте сърцето на майка си с тези думи

Ти си ме възпитала по този начин

Всяка майка може да допусне неточности във възпитанието, само че бъдете сигурни, че е направила всичко по силите си, с цел да ви направи добър, виновен и благополучен човек. Реално всички имаме своите дефекти и за множеството майка ни не е виновна. Така че, за какво не поработите върху тях, вместо да я укорявате ненужно.

Баща ми вярно е постъпил, че те е напуснал

Това е най-лошото нещо, което може да се каже на една жена. Някога майка ви е срещнала татко ви и се е влюбила в него. Толкова мощно, че е поискала да има дете от него. А с цел да се стигне до една разлъка, отговорността е и на двамата. Бъдете сигурни, че когато е останала сама, майка ви е страдала доста и вие в този момент се обръщате против нея с тези думи.

Няма да ме схванеш

Колкото и да й коства, майката постоянно се пробва да ви разбере и да ви влезе в ситуацията. Каквото и да извършите, точно тя е индивидът, който ще ви откри опрощение.

Четеш прекомерно малко, необразована си

Бъдете сигурни, че майка ви е изчела толкоз доста и има толкоз по-голям опит от вас, че даже не може да се мерите с нея. И не забравяйте, че точно тя е виновникът да имате топла чорба, нови облекла у хубаво обучение.

 Не разбивайте сърцето на майка си с тези думи

Няма да дойда на рождения ти ден

Всички майки знаят, че ще пристигна моментът, в който дребното пиленце ще отлети от гнездото, само че все пак изпитват същински потрес, когато настъпи моментът. Всичките тези години вие сте били преди всичко за нея и в този момент сигурно й е доста мъчно още веднъж да се учи да се грижи за себе си и да бъде сама. Ето за какво тя чака с неспокойствие всяка среща с вас, тъй че не я пропускайте.

Много съм заета

Колкото и да сме заринати с работа и задължения, постоянно намираме време за приятелите си, нали? Е, за какво да вършим изключение за дамата, която ни е отгледала и ни е дала всичко. Така че, постоянно намирайте време да я видите или да я чуете, с цел да разберете по какъв начин е, по какъв начин се оправя със здравето, парите… Не пропускайте да я посетите, когато сте отмора, тъй като сигурно тя се усеща самотно и й липсвате.

Изглеждаш извънредно

Майка ни на първо място е жена и като всяка една жена е суетна малко или доста. Ето за какво рецензията във връзка с външния тип е доста мъчителна. Може би тя не посещава коафьор, маникюрист, фитнеса и СПА центъра, просто тъй като не разполага с задоволително пари за това.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР