Тя е като призрак, казва фотограф, снимал бившата Първа дама

...
Тя е като призрак, казва фотограф, снимал бившата Първа дама
Коментари Харесай

Да бъдеш Мелания Тръмп. Всеки знае коя е, но никой не я познава

" Тя е като фантом ", споделя фотограф, снимал някогашната Първа дама по време на ранните й години като модел
Мелания Тръмп може и да не застава обществено на страната на Доналд Тръмп по време на процеса против него в Ню Йорк, само че зад стените на фамилния им дом тя твърдо стои зад брачна половинка си в делото му, станало известно като " пари против мълчания ".

То е по обвиняване против претендент президента на Съединени американски щати, че е провел и наредил превеждането на 130 000 $ на порно актрисата Сторми Даниълс в последните дни от предизборната си акция през 2016 година Плащането е осъществено от тогавашния персонален юрист на Тръмп Майкъл Коен, с цел да не разгласява порно звездата изказванията си, че десетилетие по-рано е имала интимна връзка с предприемача и политик в хотел на езерото Тахо.

Още когато абсурдът избухна, слуховете и мненията, в които беше намесено името на Мелания, заваляха едни след други, потвърждавайки, че някогашната Първа дама е била " излъгана, унизена и гневна ". Но, както работи тогава, по този начин се случва и в този момент - тя не направи никакъв обществен коментар, а твърдо остана до брачна половинка си, демонстрирайки, че дейностите приказват доста повече от думите. " Тя няма да върви на никое място. Остава до него и ще преминат през това дружно. Тя е скалата, на която се държи фамилията ", твърди източник, непосредствен до семейство Тръмп пред английски таблоид.

Винаги мистериозната някогашна Първа дама остава зад затворените порти на имението на двойката в Палм Бийч, Флорида, до момента в който Доналд Тръмп седи в правосъдната зала в Ню Йорк. Но тя следи изкъсо отразяването на процеса и евентуално не е удовлетворена от част от това, което вижда и чува.
 Снимка: Getty Images
" Сигурна съм, че тя следи целия новинарски поток обвързван с процеса, двамата с Доналд доста си наподобяват по това ", споделя Стефани Гришам, която е някогашен шеф по връзките на Мелания и шеф на личния състав й в Белия дом. В персонални диалози Мелания оприличила делото като " срам ", твърди човек, който е директно осведомен с нейните мнения, пред New York Times.

Гришам, която е прекарала четири години, наблюдавайки връзките сред някогашната Първа двойка на Америка, се обзалага, че Мелания " не е била удовлетворена ", когато брачният партньор й е употребявал името на сина им Барън в подтекста на случая. За всички в обкръжението на семейство Тръмп е прочут факт какъв брой обгрижваща към сина си е Мелания. " Той съобщи, че ще пропусне дипломирането на Барън поради преследващите го камери и цялото отразяване на случая, а това не е нещо, което тя би харесала ", споделя Гришам. " Няма причина да се употребява подобен благополучен мотив в метод да се основават нови истории. Мисля, че е необикновено егоистично от негова страна да употребява Барън по този метод ".

Доналд Тръмп изпусна нервите си, нападайки и съдията по делото поради най-малкия си наследник. 18-годишният Барън приключва гимназия в Палм Бийч на 17 май, само че тогава процесът към момента ще продължава. " Изглежда, че съдията няма да ме пусне да отида на дипломирането на моя наследник, който работи доста, доста интензивно. Той е страховит възпитаник и доста се гордее с обстоятелството, че се е справил толкоз добре и години наред с неспокойствие очакваше да приключи пред очите на майка си и татко си, само че наподобява, че съдията няма да ми разреши да избягам от тази машинация, тъй като този развой е машинация. "
 Снимка: Getty Images
Мелания Тръмп не обича да вижда сина си в новините по време на четирите години на фамилията в Белия дом. Затова и рядко разрешава на Барън да участва на публични събития там. Настоява момчето й да пътува в обособена кола, когато се вози в президентския конвой, а също по този начин и да се качва на Air Force One от задните стълби на самолета, с цел да не бъде сниман дружно с родителите си.

Мелания обществено отбрани брачна половинка си в някои сериозни моменти - в това число след излъчването на остаряло изявление за " Access Hollywood ", където той се хвалеше по какъв начин хваща дами за интимните им елементи. Тогава тя съобщи, че брачният партньор й и водещият Били Буш са говорили " момчешки приказки и той е бил подтикван от водещия да приказва мръсни и неприятни неща ".
 Снимка: Getty Images
Коментарите й бяха забележителни, като се има поради какъв брой рядко говореше или даваше изявленията по време на президентската акция през 2016 година и четирите й години в Белия дом.

Често оставяше облеклата да приказват вместо нея. Известно е, че тя носеше блестящо розова блуза на президентския спор през 2016 година, който беше излъчен след появяването на лентата в Access Hollywood.

След това се появи с яке, на гърба, на което се четеше надписът: " На мен в действителност не ми пука, а на вас? " Твърди се, че известието е ориентирано към доведената й щерка Иванка Тръмп, с която отдавна е в напрегната и конкурентна връзка.
 Снимки: Официална страница на Мелания Тръмп в Туитър
Плащането на крупната сума за мълчанието на Сторми Даниелс беше обществено разкрито през 2018 година, когато Wall Street Journal разгласява детайлностите. По това време Мелания към този момент беше Първа дама и съгласно осведомени е останала в потрес от отчета, в който се твърди, че мъжът й е изневерил с порно актрисата, когато тя е родила сина им.

Тогава Мелания анулира в последния миг пътуването си с Доналд до Световния стопански конгрес в Давос, което мнозина видяха като знак за гнева й към него. Освен това същата година тя пътува за State of Union в лична кола, в нарушаване на традицията. За събитието пък носеше бял костюм с панталон - облекло, което беше разисквано неведнъж. Мнозина означиха, че костюмът с панталон е видът облекло, което Хилъри Клинтън - съперничката на Доналд Тръмп през 2016 година - направи известно по време на акцията си.
 Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Освен това, бялото е цветът на суфражистите и по време на президентството на Тръмп беше определено от дамите като вид анти-Тръмп униформа.

В книгата си Гришам напомня отхвърли на Мелания да разяснява историята на Даниелс, като разкрива, че тогавашната Първа дама й споделила: " Това е проблем на Доналд. Сам се забърка в тази каша. Той може самичък да го поправи. "

Гришам също по този начин написа, че госпожа Тръмп й споделила: " Не желая да бъда като Хилъри Клинтън, разбираш ли какво имам поради? " Тя сподели, че Мелания има поради аферата на Бил Клинтън с Моника Люински и скандалната фотография от 1998 година, на която Хилъри, Бил и Челси се държат за ръце, до момента в който вървят дружно към Marine One. " Тя отиде до Marine One, държейки се за ръце със брачна половинка си след новините за Моника и това не изглеждаше добре ".
 Снимка: Getty Images/Guliver Photos
След две съпруги с висока прехрана Доналд Тръмп наподобява съзнателно е избрал за своя трета, жена, която би била по едно и също време бомба и код, физическо удостоверение за неговата неустрашимост и невероятност. Тя би трябвало да бъде учтива, а не нуждаеща се и досадна. " Аз не съм заядлива брачна половинка ", декларира Мелания няколко пъти, като съгласно някои от приятелите и сътрудниците на Тръмп брюнетката фактически се придържа към този манифест. " " Тя се любува на ролята си да отстъпи и да го остави да заеме централно място ", споделя декораторът Уилям Юбанкс, който прекарва Деня на благодарността със семейство Тръмп в Мар-а-Лаго. Според Лиза Битнър, която се занимава с PR за Trump Model Management, и е другар на двойката, Тръмп намира в Мелания идеалната половинка. " Тя не прави кавги ", споделя Битнер. " Тя приказва единствено, когато й се приказва и просто е доста блага. "

Но, влюбени ли са Доналд и Мелания Тръмп? Или са в брак по сметка? " Любовта е комплицирана и любовта на Тръмпа е извънредно комплицирана ", споделя Мери Джордан, създател на биография за някогашната Първа дама на Съединени американски щати.
 Снимка: Скрийншот Guest of a Guest / Regine Mahaux/MT / Waring Abbott
Джордан, която интервюира десетки чиновници на Белия дом, икономки и други, които виждат от близко семейство Тръмп, споделя, че те спят в обособени спални в многото си домове. " Не познавам двойка, която да прекарва толкоз време разграничена. Те постоянно са в една постройка, само че не близо един до различен. Тя не обича да играе голф. Има личен дребен спа център. Обича да е изолирана. Тя е отшелник. И той е отшелник. Затова са изцяло щастливи да бъдат разграничени ", описват чиновници в Белия дом.

" И въпреки всичко Мелания е първото позвъняване, което Тръмп прави след тирада или протест, тъй като той й има вяра, а той не има вяра на доста хора. Така че те имат доста необикновена връзка, само че там има връзка. Имат договорка още през цялото време - той обича себе си, обича работата си, има собствен живот и прекарва доста време настрана от нея. И тя е изцяло съгласна с това ", написа още авторката.



Джордан, кореспондент на Washington Post, която печели премията Пулицър през 2003 година, прави повече от 100 изявленията за книгата си The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump. Тя рисува портрет на жена, която знае повече и управлява повече, в сравнение с близките са наясно. " Например ", написа Джордан, " Мелания се забави да пристигна в Белия дом, откакто Тръмп завоюва изборите през 2016 година, тъй като предоговаряше предбрачния им контракт. Тя наподобява повече на Тръмп, в сравнение с мнозина допускат. "

Вътрешният кръг на Мелания е дребен, някогашният й личен състав подписва съглашения за неразкриване на информация, а остарели познати в Европа са обезкуражени да приказват. " За три десетилетия като сътрудник, работещ по целия свят, постоянно съм писала за неохотни и уединени хора, в това число за шефа на мексикански наркокартел и японска принцеса, само че нищо спрямо опитите да схвана нещо за Мелания ", написа Джордан в книгата. " Тя постоянно беше в новините, едно от най-известните лица по света и не можах да намеря съществена информация за нея. Един фотограф ми сподели: " Тя е като фантом. Всеки я знае, само че никой не я познава ".



Мелания среща Тръмп в Манхатън през 1998 година " Доналд Тръмп беше друг човек през 90-те години. Всъщност имаше много дами, които го преследваха. Той не беше в политиката. Беше обаятелен и занимателен, а не разделящият, поляризиращ човек, който познаваме в този момент. Тръмп не пиеше, не употребяваше опиати и не изискваше доста. Той просто искаше красива жена на фотографията, с цел да може да бъде във вестника, а по-късно безусловно щеше да се върне на работа. "

Тръмп и Мелания се женят в Палм Бийч, Флорида, през 2005 година, заобиколени от 10 000 цветя, доста злато и посетители, в това число публицистите Кейти Курик и Крис Матюс, Джеф Зукър, предстоящ зложелател като президент на CNN, и Бил и Хилъри Клинтън.

Около десетилетие по-късно Тръмп побеждава Хилъри Клинтън на изборите. И въпреки че съгласно мнозина Мелания е плакала от развоя на събитията, защото е била уверена от брачна половинка си, че успеха му е немислима, Джордан твърди, че " никой не е виждал Мелания да плаче за нещо. " " И двамата са доста, доста наясно с имиджа и външния тип. Никой от тях, изключително Мелания, не демонстрира страсти на обществено място. Тя не е индивидът, който демонстрира гнева или темперамента си, или крещи ", написа авторката.



Източник на евентуални търкания е дъщерята на Тръмп, Иванка. Книгата разкрива, че Иванка се е пробвала да накара татко си да преименува " Офиса на Първата дама " на " Офиса на Първото семейство ", само че Мелания наложила несъгласие на този ход.

" Иванка назовава Мелания " портретът ", тъй като съгласно нея мащехата й приказва толкоз, колкото и картина на стената. Мелания пък е била чута да назовава Иванка " принцесата ", тъй като се мисли за кралска персона ", написа в книгата. Отношенията доведена щерка и мащеха евентуално са сложни във всеки случай, само че тези две дами не са толкоз надалеч една от друга във връзка с възрастта.



Иванка не е сама в упражняването на политическо въздействие върху някогашния президент, което малко чиновници вършат, открива Джордан. Мелания е тази, която убеждава Тръмп да избере Майк Пенс за собствен претендент за вицепрезидент. " Мелания чете доста. Тя е хипер наясно с всичко. Тя ще бъде тази, която ще сложи политическа публикация пред Тръмп и ще каже: " Виж това! " Тя е амбициозна. Тя оцелява. Тя е войник. Тя обича да печели. Все отново семейството й е Тръмп ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР