Тя е известна с изваяните си форми и с това

...
Тя е известна с изваяните си форми и с това
Коментари Харесай

Деми Роуз показа пищни форми в бански с флорални мотиви

Тя е известна с изваяните си форми и с това че не се опасява да ги показва.

Деми Роуз беше в стихията си, като се впусна в невероятна фотосесия, с цел да разпространява новата си линия ISAWITFIRST.com в Ибиза.

Показвайки забележителната си фигура, 23-годишния модел пръска съблазън, облечена в нищожен бански от 2 елементи.

Наскоро Деми даде изявление за MailOnline за това по какъв начин се поддържа във форма. „ Опитвам се да пребивавам здравословно, само че е мъчно да спазваш режим до момента в който пътуваш. Аз обикалям целия свят, само че се пробвам да упражнявам постоянно “.

Тя признава, че съблюдава прецизна диета: „ Всички споделят, че не са виждали някой да живее по-здравословно от мен. Най-калоричните неща които хапвам са ядки и фъстъчено масло “. „ Фигурата ми е такава, че всичко ми се лепи. “

Деми закупи известност откакто имаше къса връзка с рапъра Tyga, когато той приключи връзките с тогавашната си другарка Кайли Дженър. Оттогава кариерата ѝ върви единствено нагоре, поради прелестната ѝ фигура, която е повода да има 6,9 милиона почитатели в обществените мрежи.

Въпреки сполучливата си кариера на модел, Деми неотдавна разгласи желанието си да се реалокира в ЛА, с цел да стане актриса. Пред списание The Sun, тя съобщи че фантазията ѝ от дребна е да е момиче на Бонд.

Снимките на Деми може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР