Тя е имала връзка с две жени, а в една

...
Тя е имала връзка с две жени, а в една
Коментари Харесай

Жената с ангелско лице Амбър Хърд преди брака с Джони Деп

Тя е имала връзка с две дами, а в една от връзките е била задържана за принуждение, съблазни Илон Мъск, а в този момент упреква Джони Деп в домакински тормоз, макар че той е този, който заведе делото. Житейският път на Амбър Хърд от оскъдно тексаско семейство до известна актриса не е бил елементарен. Остава въпросът за какво 3 милиона души не пожелаха тя да играе в Аквамен?

Процесът против Джони Деп и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд от дни е гореща тематика както в родните, по този начин и в международните медии. Много детайлности от живота на Деп към този момент са необятно известни на обществеността, само че малко на брой знаят коя е била Амбър преди брака си с известния артист, оповестява „ Нова “.

Модел от Тексас

Родена в Остин, Тексас, Хърд не е била доста богата, а татко ѝ Дейвид имал дребна строителна компания. Тя има по-малка сестра Уитни. В младостта си Амбър не била актриса, а модел.

Тя е израснала в католическо и консервативно семейство и става атеистка на 16-годишна възраст, откакто най-хубавият ѝ другар умира в автомобилна злополука. На идната година тя напуснала гимназията, преместила се в Лос Анджелис и почнала да играе.
 Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
Три милиона души не желаеха тя да играе в " Аквамен "

Амбър стартира актьорската си кариера в музикалните клипове към песните " There Goes My Life " и " I Wasn't Prepared ", както и в дребни функции в телевизионни сериали. Тя получила първата си роля във кино лентата от 2006 година, ролята, с която стана известна на обществеността, кино лентата " Аквамен ". Появата ѝ в продължението на този филм беше сложена под въпрос, откакто над 3 милиона души подписаха петиция Амбър да загуби тази роля.
 Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
Тук съм, тъй като някогашният ми брачен партньор ме съди

Джони Деп съди някогашната си брачна половинка поради публикация във „ Вашингтон пост “ през 2018 година, в която Амбър написа, че е била жертва на домашно принуждение . Въпреки че не е показала името Джони в текста, е ясно, че е имала поради него. Делото продължава няколко седмици, а Амбър свидетелства на последните съвещания.

„ Тук съм, тъй като някогашният ми брачен партньор ме съди. Мъча се да намеря думи, с които да опиша какъв брой мъчително е това, извънредно е да седнал съм тук седмици наред и да изпитвам всичко това. Това е най-мъчителното и мъчно нещо, през което съм прекосявала “, сподели Амбър, на която, в случай че се съди по мненията в обществените мрежи, малко на брой имат вяра.
 Амбър Хърд и Джони Деп Gulliver/Getty Images
Връзки с дами, арест за принуждение

Амбър и Джони се срещат през 2011 година, когато тя е имала връзка с художника и фотограф Тася ван Ре, чиято фамилия носила по това време. Тогава Хърд съобщи, че не желае да се вписва в избрана половост. По време на връзката си с Тася Амбър е била задържана за принуждение, само че по-късно Ван Ре сподели, че това е неразбирателство.

„ Имах сполучливи връзки и с мъже, и с дами “, признава Амбър.
 Амбър Хърд Gulliver/Getty Images
След Деп актрисата има къса връзка с милиардера Илон Мъск , а по-късно още веднъж влиза по отношение на жена, продуцентката Бианка Бути .

Миналата година Амбър се снабди и с щерка, която се роди от сурогатна майка.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР