Тя е една от най-популярните и успешни певици и автори

...
Тя е една от най-популярните и успешни певици и автори
Коментари Харесай

Израснала е във ферма за коледни елхи, обича сериала Приятели, поредицата за Хари Потър и държи множество рекорди на Гинес

Тя е една от най-популярните и сполучливи певици и създатели на песни в света. На 13 декември Тейлър Суифт ще чества 33-ия си рожден ден, а през днешния ден Sofia24.bg ще ви опише за нея. Певицата е спечелила над 200 музикални награди в своята кариера, измежду които 11 награди " Грами ". Тейлър Суифт е най-младият реализатор, спечелил премията " Грами " за ария на годината. Тя завоюва премията през 2010 година на 20-годишна възраст за песента си " Петнадесет “.

Тейлър написа първата си ария, “Lucky You ", когато е 12-годишна. От 5 до 10-годишна възраст изпълнителката живее във плантация за коледни елхи в Пенсилвания. Тя споделя, че е необичайно място за порастване, само че пък вълнението по време на празничния сезон е незаменимо. През 2019 година Тейлър основава коледната ария " Christmas Tree Farm “, като във видеото към песента се виждат фрагменти от нейното детство. В четвърти клас тя написа стихотворение, озаглавено " Чудовище в килера ми “, с което печели народен лиричен конкурс. Суифт стартира кариерата си като кънтри реализатор и издава едноименния си дебютен кънтри албум през 2006 година По-късно тя минава към поп музиката с албума си " 1989 “.

Майката на Суифт имала желания да направи щерка си професионален играч по конна езда. Тейлър е упражнявала езда, само че се отхвърля от конния спорт, когато е на 12 години. На 14 години Тейлър пише разказ със заглавие " A Girl Named Girl “. Един от обичаните й сериали е " Приятели “. Певицата е и почитател на поредицата за Хари Потър и даже е написала песни за нея.

Любопитно е, че Суифт се появява в няколко кино лентата, в това число “Денят на Свети Валентин " и “Даващият ". Тейлър Суифт държи голям брой върхове на Гинес, в това число " Най-бързо продаван дигитален албум от жена “ за нейния албум " Red “.Суифт има някои суеверия, в това число да рисува цифрата 13 на ръката си преди представления, защото го счита за своето щастливо число. Родителите й са я кръстили на артиста и текстописец Джеймс Тейлър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР