Тя беше най-отдадената и най-влюбена мома в Ергенът като не

...
Тя беше най-отдадената и най-влюбена мома в Ергенът като не
Коментари Харесай

Влюбена ли: Елена се "изплю" върху Евгени Генчев! (надали той ще й проговори отново - ВИЖ ТУК)

Тя беше най-отдадената и най-влюбена " мома " в " Ергенът " като не спря безусловно да драпа за трошица внимание от Евгени Генчев. Да, надали има някой, който да не се сети, че иде тирада за Елена. Елена, която за трите месеца в Бодрум не спря да има вяра и да се надява, че всички унижения, които изтърпя, ще бъдат оправдани в името на успеха й за сърцето на пианиста чаровник.

Когато това освен не се случи, ами Генчо избра най-омразната й измежду всички участнички, Елена " изцвили " от смут и яд. И ненадейно разбраната, мъдра и човеколюбива женичка се трансформира в страшилище.

Върхът на отмъщението й към Евгени (или най-малко тя си мисли така) бе да отхвърли жестоко и даже цинично формалната му покана да участва на концерта му в Пловдив. Той беше в събота, а Елена-Антоанета от самото начало на шоуто уверяваше, че не би го пропуснала - плюс това и фамилията й е от града на тепетата.

Дни преди шоуто на Евгени на Античния спектакъл обаче тя декларирала не на един, а на няколко индивида, близки до пианиста, че освен няма да отиде, само че и " плюе " на поканата и фалша му.

" Що не се гръмне?! Лицемер! Умряла съм му за тъпото дрънчене. Да си го слуша кучкарката, която избра. Аз имам хиляди по-приятни неща за правене ", изсмяла се Елена, а " услужливите " познати мигновено докладвали на Генчев. Който надали ще й проговори още веднъж.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР