Тя беше едно от златните момичета на България, с куп

...
Тя беше едно от златните момичета на България, с куп
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Наше златно момиче се съблече за "Плейбой"!

Тя беше едно от златните девойки на България, с куп победи и медали по художествена гимнастика. Особено в интервала 2015-2016-та година, когато популяризира страната ни като първенец. После обаче Йоана Николова се отхвърли от спорта поради тежка травма и от 2020-та приключи кариерата си.

Днес тя обича две неща - да пътува и опознава света и да се снима г@ла. Затова е и на върха на щастието, че към този момент е корица на немския " Плейбой ", от който разпали фантазиите на мъжете.

Всъщност Йоана Николова признава, че е сама и свободна. Мнозина се чудят по какъв начин такова огнено момиче няма мъж до себе си, а тя изяснява, че държи доста на качествата на колегата си, а не толкоз на визията.

" За мен е значимо мъжът до мен да е благ, да е любезен, добър, сензитивен, съпричастен и почтен. Не ме вълнува толкоз по какъв начин наподобява. Истината е, че се надявам да срещна сходен човек, само че за момента някак ми се изплъзва ", признава Николова.

Докато го чака, тя не седи на едно място, а обикаля света като признава, че към този момент Азия й е преди всичко в листата, тъй като е посещавала континента единствено един път и й се желае да го направи още веднъж.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: златно момиче Йоана Николова художествена гимнастика плейбой мъже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР