Twitter продължава да освобождава персонала си. Компанията направи допълнителни съкращения

...
Twitter продължава да освобождава персонала си. Компанията направи допълнителни съкращения
Коментари Харесай

Twitter продължава с уволненията


Twitter продължава да освобождава личния състав си . Компанията направи спомагателни съкращения в екипа за доверие и сигурност, който се занимава с световното модериране на наличие и в отдела, обвързван с речта на омразата и издевателството, заяви Ройтерс.

Най-малко още дузина съкращения в петък вечер са засегнали служащи в офисите на компанията в Дъблин и Сингапур. Уволнените в обществената медийна платформа, благосъстоятелност на Илон Мъск, включват Нур Азхар Бин Айоб, относително неотдавна назначен като началник на целостта на уеб страницата за Азиатско-Тихоокеанския район, и Аналуиса Домингес, старши шеф на политиката за приходите в Twitter.

Работниците в екипите, занимаващи се с политика за дезинформация, световни апели и държавни медии на платформата, също бяха освободени.

Вицепрезидентът на Twitter по доверието и сигурността, Ела Ъруин, удостовери, че компанията е направил някои съкращения в екипа за доверие и сигурност, само че не даде детайлности.

Twitter уволни почти 3700 чиновници при започване на ноември в мярка за редуциране на разноските на Мъск, а стотици други след това подадоха оставки.
 Мъск редуцира със 75% личния състав на Twitter
Мъск редуцира със 75% личния състав на Twitter

Той възнамерява да понижи броя на служащите в компанията от 7500 на към 2000 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР