Творците често израстват с желанието да намират решението на проблеми

...
Творците често израстват с желанието да намират решението на проблеми
Коментари Харесай

7 забавни упражнения за ума

Творците постоянно израстват с желанието да намират решението на проблеми или да се занимават със задания. При тях, това предпочитание е съчетано с удоволствието от това да рисуват или пишат, да сътворят решението с ръцете си или да го изпълнят под формата на музика.

Креативният разум е огромен разум, само че също както всяко друго острие, той би трябвало да бъде поддържан изострен, с цел да продължи да прави най-хубавата работа, считат създателите в About.Advertising.

Ако смятате, че сте създател в рекламата, само че от известно време затъвате в рутина, има няколко метода да си върнете свежото мислене. Можете да задвижите мозъка си с някои от следните занимателни извършения:

1. Опитайте да ребрандирате артикул или услуга. Има ли някое лого, което от край време въобще не ви харесва? Помислете с какво бихте го заместили. Сещате ли се за артикул с ужасна опаковка? Какъв би бил по-добрия му външен тип съгласно вас?

2. Можете ли да измислите още една писмен знак в писмеността? Звучи елементарно, само че въобще не е. Имайте поради, че би трябвало да създадете знак за действителен тон. Например този, когато споделяме „ нг “ или „ пх “. Скоро ще разберете, че множеството ви хрумвания в действителност са някоя от познатите букви, обърнати с главата надолу или малко изменени.

3. Измислете нов сандвич. В Америка има едно телевизионно шоу, в което измислят сандвичи и съгласно съставките им, ги кръщават на звезди. Например сандвичът на Лари Дейвид е подобен, че съдържа няколко типа бяла риба, лук и крема сирене. Какъв би била сандвичът, кръстен на вас?

4. Напишете история от 6 думи. Можете ли? Ърнест Хемингуей, един от най-великите създатели на всички времена, е бил предивзвикан един път да напише приключена история от 6 думи. Винаги подготвен да се оправи с предизвикването той написал „ За обмен: Бебешки обувки, неупотребявани. “ ( " For sale: baby shoes, never used. " ). Какво бихте съчинили вие?

5. Коя софтуерна джаджа съгласно вас липсва на света? Какво не е измислено? Имали ли сте проблясъци от вида „ Човече, за какво някой не се е сетил да направи това по този и този метод?! “?

6. Започнете да пишете и не спирайте, до момента в който не стигнете 1000 думи. Какво да напишете? Всичко, което ви идва първо на разум. Във кино лентата „ Да откриеш Форестър “ героят на Шон Конъри моли младия си студент да направи същото нещо. Ще се изненадате, когато прочетете какво сте написали.

7. Станете дете за малко. Освободете част от времето си и поиграйте с лего конструктор, нарисувайте нещо, пробвайте да поиграете на някоя позната компютърна игра. Ще се изненадате какъв брой щастливи ще се почувствате. С годините привикваме да мислим, че това са „ детски неща “ и забравяме за тях. Но вие не се тормозете, извикайте детето в себе си и си направете нещо занимателно и ужасно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР