Творческото мислене на жените е многократно по-силно от това на

...
Творческото мислене на жените е многократно по-силно от това на
Коментари Харесай

Ако един мъж не уважава жената си, късметът се отвръща от него. Защо се случва това?

Творческото мислене на дамите е неведнъж по-силно от това на мъжете, тъй че способността ѝ да въздейства върху ориста е доста висока, както върху личната орис, по този начин и върху ориста на брачна половинка си.

Когато една жена изпитва наслаждение и благополучие от една връзка, нейният мъж стартира да води, всички порти се отварят пред него и шансът стартира да го следва по петите. Защото в своето щастливо и предостатъчно вътрешно положение, със силата на креативното си мислене дамата благославя брачна половинка си за триумф и притегля удобни събития в живота му. Чрез дамата към мъжа се втурва или поток от добрина, шанс и разцвет, или поток от разрушителна мощ.

Жената е тясно обвързвана с фините сфери, света на силите, тъй че нейните мисли, нейното вътрешно прочувствено положение, които образуват физическия проект, се осъществят по-бързо. Ако брачната половинка не е удовлетворена от фамилния живот, не е удовлетворена от брачна половинка си, ще му бъде мъчно да се осъществя, мъчно ще реализира триумф.

Защо мъдрите мъже не жалят пари за дарове на дамите си, за какво се стремят да ги предпазят от всяка неприятна работа и да ги заобиколят единствено с приятни усещания? Те знаят, че доволната жена е източник на благоденствие и благополучие за цялото семейство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР