Творческа работилница За по-чиста природа ще зарадва най-малките жители на

...
Творческа работилница За по-чиста природа ще зарадва най-малките жители на
Коментари Харесай

Творческа работилница в Асеновград: Деца ще рисуват върху дървени кутии

Творческа работилница " За по-чиста природа " ще зарадва най-малките поданици на Асеновград тази неделя (22.11.20 г.). Децата ще рисуват върху дървени кутии. Творенията ще бъдат сложени из Асеновград, с цел да припомнят на хората за отговорността, която носят за запазване чистотата на природата, споделят основателите.
Началният час на заниманията е 13:00 ч., а мястото е детската площадка в Градския парк на Асеновград. Всички нужни материали ще бъдат обезпечени от уредниците. За присъединяване в събитието не се изисква такса, само че поради епидемиологичната конюнктура местата са лимитирани и е належащо искащите да се запишат авансово. Записването става посредством персонално известие във Фейсбук страницата на основателите:.
 С рисунки на тематика Полицаят и аз деца изненадаха чиновници на Министерство на вътрешните работи за празника им (СНИМКИ) С рисунки на тематика " Полицаят и аз " деца изненадаха чиновници на Министерство на вътрешните работи за празника им (СНИМКИ)
Нетрадиционно, без нормалната тържествена гала, ще бъде маркиран професионалния празник на българската полиция и Ден на свети Арх...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР