Твърдял, че не искал да я убиваСъдът в немския град

...
Твърдял, че не искал да я убиваСъдът в немския град
Коментари Харесай

Северин отричал за гаври с Виктория

Твърдял, че не желал да я убива

Съдът в немския град Целе позволи екстрадицията на Северин Красимиров, арестуван за убийството на Виктория Маринова от Русе. 21-годишният българин е обвинен за убийството и изнасилването на административната директорка на русенската телевизия ТВН. Трупът й бе открит в събота на крайбрежната алея на Дунав. Ден след закононарушението Северин избягал от България и се опитал да се скрие при майка си в Германия, където бе арестуван.
 Северин Красимиров обяснил пред немските управляващи, че не познавал жертвата. Северин Красимиров обяснил пред немските управляващи, че не познавал жертвата.
По време на чуването пред съда, Северин признал, че се спречкал с жертвата, която не познавал. Под въздействие на алкохол и опиати я блъснал с пестник в лицето и я повалил, излиза наяве от показанията му, публикувани от немските управляващи. Обяснил, че не е желал да я убива и отхвърля да я е изнасилил и ограбил. Българинът е дал единодушие да бъде върнат по-бързо у нас. До екстрадицията му, която ще се извърши до 10 дни, той ще е в ареста. Ден преди решението на съда, майката на Северин Надежда, описа, че синът й е признал пред нея за убийството. “Каза ми: “Майко, убих човек. Дойдох да ви видя, че ще се предавам. ”

“Всички условия за изгонване са изпълнени. Германските управляващи са получили удостоверение от България, че изискванията в пандизите у вас дават отговор на европейските стандарти ”, сподели представителят на прокуратурата в Целе Бернд Колкмайер. Връщането на Северин може да стане още този уикенд, когато има полет от Хамбург до София.

Междувременно в Русе Виктория Маринова бе заровена. Да си вземат с нея последно довиждане, пред катедралния храм “Света Троица ” се събраха стотици близки, другари и поданици на града. Сред тях бе и кметът на Русе Пламен Стоилов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР