Твърди се, че крал Чарлз е изпратил предизвикателно послание с

...
Твърди се, че крал Чарлз е изпратил предизвикателно послание с
Коментари Харесай

Крал Чарлз с важно решение

Твърди се, че крал Чарлз е изпратил предизвикателно обръщение с избора си на кола за първото си обществено излизане, откогато беше диагностициран с рак, съобщи Mirror.

Монархът направи малко пътешестване от Кларънс Хаус до Бъкингамския замък през вчерашния ден следобяд и взе хеликоптер до Сандрингам, където ще остане в обозримо време. Той направи пътуването с кралица Камила в Държавното Бентли, зашеметяваща тъмночервена кола, модифицирана за починалата кралица.

Освен че има изумителен дизайн и цвят, той има и солидни прозорци, които разрешават на събиращите се пред дворците да видят изцяло краля - който стартира лекуването си преди дни. Той изглеждаше прочувствен, до момента в който махаше и се усмихваше като тези, които чакаха да го видят.

Кралският редактор на Mirror Ръсел Майърс има вяра, че кралят е избрал тази съответна кола, защото е желал да бъде забелязан, преди да поеме самоуверено през идващите няколко седмици.

Той изяснява: " Крал Чарлз има автопарк от коли, които можеше да употребява, с цел да пътува от Кларънс Хаус до Бъкингамския замък през вчерашния ден, само че той избра най-високия профил на партидата. Вместо 4x4 със затъмнени прозорци, той направи пътуването в Държавното Бентли - поразителна алена класика, която можете да забележите на една миля с големи прозорци, позволяващи да се всичко вътре да се вижда от всички ъгли ".

" С кралица Камила до себе си той изглеждаше прочувствен, до момента в който се усмихваше и махаше на чакащите доброжелатели ".

" Изборът на кола може да е бил инцидентен избор, само че се усеща като обръщение към хората по света, които са излезли да изпратят известия за поддръжка и най-хубави пожелания през последните 24 часа. Той искаше да бъде забелязан – и да види тези, които чакат да го видят - до момента в който той самоуверено се приготвя за сложните провокации, които предстоят ".

Източници споделиха, че той се усеща " изцяло позитивно " по отношение на проекта за лекуване и вчерашният жест към доброжелателите наподобява в сходство с това.

Преди да напусне Кларънс Хаус, през вчерашния ден следобед Чарлз беседва с принц Хари, който побърза да се върне в Обединеното кралство, откакто научи новините за здравето на татко си.

Херцогът на Съсекс кацна на летище Хийтроу рано следобяд и беше откаран до резиденцията на татко си в Лондон. Облечен напълно в черно, той изглеждаше тъмен, до момента в който гледаше през прозореца на колата. Не е известно какъв брой дълго Хари ще остане в Обединеното кралство, само че той би трябвало да бъде в Канада за събитието Invictus Games идната седмица.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР