Твърдението на , че е научил от медиите за решението

...
Твърдението на , че е научил от медиите за решението
Коментари Харесай

Алаба отлично е знаел какво готви Байерн, твърди Кикер

Твърдението на, че е научил от медиите за решението на да прекрати договарянията за новия му контракт, не дава отговор на истината, написа “Кикер”. Преди дни шефът Карл-Хайнц Румениге разгласи, че баварците отдръпват последната си оферта към футболиста и неговия сътрудник и повече няма да разговорят с него по тематиката. Алаба, чийто договор изтича през юни 2021 година, съобщи, че не е бил осведомен за това решение. Според “Кикер” обаче спортният шеф на мюнхенци Хасан Салихамиджич е провел 30-минутен диалог с австриеца, с цел да го запознае с позицията на клуба.

Двете страни не могат да се схванат за заплатата в възможния нов договор до 2024 година Според информациите предлагането на Байерн е годишното заплащане да се покачва с всеки минал сезон и при възможното реализиране на избрани цели и клаузи сумата да доближи 20 млн. евро.

Защитникът се оплака още, че бил схванал по какъв начин преди време първенецът на Европа обсъждал да го включи в разменна договорка с за. В реалност мюнхенци в действителност са имали такава концепция, само че тя е било само разисквана с мениджъра на Алаба - Пини Захави.

Ако няма скорошно съглашение, след по-малко от два месеца Дейвид Алаба ще може да подпише прелиминарен контракт с който си желае.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР