Твърде любопитен участник влезе в играта Стани богат, свързан с

...
Твърде любопитен участник влезе в играта Стани богат, свързан с
Коментари Харесай

Култов играч влезе в Стани богат! Билалов се превъзбуди

Твърде любопитен участник влезе в играта Стани богат, обвързван с именит книжовен облик.

Разказът на Елин Пелин " Андрешко " към момента е жив.
-->
В емблематичното шоу за познания " Стани Богат " гостува Андрей Палпурин. Той е праправнук на Андрей Стоев - прототип на героя от българската класика. Стоев е бил гражданин на село Байлово, от където и идва самият Елин Пелин.Палпурин е инженер, строителен механик и горделив гражданин на най-големия столичен квартал - Люлин, като този факт му оказа помощ на един от въпросите. Още нещо забавно за днешния Андрей е, че се е разминал с няколко мечки в Аляска, Съединени американски щати.

" Ще забележим дали ще му се размине или ще му секвестираме житцето ", майтапи се водещият на формата Михаил Билалов при старта на играта на Андрей.Иронично, Андрей се затрудни с въпрос касаещ българската литература - на кой създател е героят Рафе Клинче.

Гостът употребява един от жокерите - помощ от брачната половинка му Изабела, която е осведомена с творбите на известните писатели. Двамата съумяха да отговорят вярно на въпроса - Димитър Талев е създател на занаятчия Рафе Клинче от " Железният светилник ", написа " България Днес ".Явно, за потомъка на Андрешко, с другите създатели с изключение на Елин Пелин, не са толкоз на " ти ".

Дали Андрей ще взема огромната премия, ще разберем идния понеделник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР