Твърде интересен казус между Гала и зрителите се очертавна още

...
Твърде интересен казус между Гала и зрителите се очертавна още
Коментари Харесай

Гала побесня! Луд скандал в студиото

Твърде забавен проблем сред Гала и феновете се очертавна още от началото на новия сезон.

Предаването " На кафе " започва новия сезон в първокласно студио и водещата Гала незабавно размаха шпагата на екипа си и скастри две от обичаните лица на екрана. 
-->
Плевенчанката се ядоса, че младите девойки в студиото си развяват гащите и побърза да ги посече в ефир. 

Гала се скара на репортерката Ина Чочева, че е пристигнала с доста къса рокля, която не скрива долното й долни дрехи. " Седни, стига сте си показвали гащите. На Инчето й се видяха гащите, до момента в който се въртеше, нека не са ги видели и феновете ", изригна Гала по време на първия ефир в " На кафе ". 

Елизабет Методиева се пошегува с Гала, че на студиото му липсва червен килим, само че водещата побърза й нея да посече. " Ти не стартира доста от дълго време работа в " На кафе ", а към този момент искания. Инчето е от толкоз години и не е желала червен килим ", ядоса се Гала. Но се оказа, че Ина е съгласна с колежката си и счита, че би трябвало да имат червен килим и точно поради това го отнесе поради бельото си в ефир.

Зрителите пък поучават Гала да спре да прави сходни забележки, защото на тях им подхожда рано заран да се срещат с бельото на красивите репортерки от " На кафе ". А това е сигурен знак, че рейтингът ще се вдигне още повече,пише Шоу Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР