ТВ водещият на „Риск печели, риск губи“ Къци Вапцаров беше

...
ТВ водещият на „Риск печели, риск губи“ Къци Вапцаров беше
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква промяна претърпя Къци Вапцаров, вече не е...

ТВ водещият на „ Риск печели, риск губи “ Къци Вапцаров беше най-неочакваната изненада на идния конкурс за общоприет шеф на Българска национална телевизия .

Кандидатурата му учуди мнозина, тъй като той е прочут по-скоро като шоумен и водещия с кръстословиците, който обича да споделя вицове, в това число и за себе си, а апетитният пост изисква напълно разнообразни качества и пълномощия.

Съвет за електронни медии бързо попари мераците му, тъй като не подхожда на условията – вписан е като притежател и шеф на няколко сдружения в Търговския указател, писа „ Галерия “.

Интересното в персонален проект при Къци е, че със брачната половинка му Меги са дружно от 25 години, 12 от които и двамата не ядат месо. Храниха се с яки, плодове, зеленчуци и варива. Заради това Вапцаров отнесе куп насмешки от Фънки и Юлиан Константинов в „ Биг Брадър “.

След 12 години без месо обаче Къци заряза вегетарианството и още веднъж хапва мръвки, риба и млечни артикули.

След като затвориха детската си градина, с Меги са безработни публично и по тази причина и Къци решил да се опитва за началник на Българска национална телевизия с вярата да лапне апетитния пост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР