Турция води историческа и жизненоважна борба за настоящето и бъдещето

...
Турция води историческа и жизненоважна борба за настоящето и бъдещето
Коментари Харесай

Ердоган не се спира с намеците да разшири Турция в Сирия

Турция води историческа и жизненоважна битка за сегашното и бъдещето си, съобщи президентът на страната Реджеп Ердоган, съобщи БГНЕС.
" Продължаваме да поставяме старания денонощно, с цел да защитим ползите на страната си и да позволим нацията ни да завоюва победа най-малко толкоз огромна, колкото тази, която постигнахме преди 100 години ", написа Ердоган в Twitter.
Турският президент добави още, че Турция върви напред със знанието, че отводът от битка и обезпечаването на единение в район, който през цялата си история постоянно е бил обект на " окупации и подтисничество ", би довел до " възнаграждение на по-висока цена. Справедливата битка против потисничеството ще продължи до края “.
Отбелязвайки, че Турция в никакъв случай няма да отстъпи от своята битка, Ердоган сподели, че кръвта на никой няма да бъде пролята на вятъра и нито едно изменничество няма да бъде забравено. " Докато нацията е дружно с нас, Турция може да преодолее всяка компликация и да научи на исторически урок на тези, които считат, че могат да ни върнат в ъгъла ", сподели още той.
Най-малко 36 турски бойци бяха убити, а десетки други бяха ранени при въздушен удар от армията на Башар Асад в сирийската провинция Идлиб в четвъртък. В резултат, Турция разгласи, че няма да пречи на мигрантите да стигнат до Европа, което докара до вълна от мигранти към границата с Гърция.
Кой обаче наподобява, че държи Турция в ръцете си (научете тук)!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР