Общо 1177 нелегални мигранти са заловени в Турция в рамките

...
Общо 1177 нелегални мигранти са заловени в Турция в рамките
Коментари Харесай

Над 1000 нелегални мигранти заловиха в Турция през Рамазан байрам

Общо 1177 незаконни мигранти са хванати в Турция в границите на интервенция Щит-19 (Калкан 19) през първите пет дни на ваканцията за мюсюлманския празник Рамазан байрам. Извършена е инспекция на самоличността на общо 22 707 чужденци. Това заяви турският министър на вътрешните работи Али Йерликая в профила си в обществената мрежа Х.

Във връзка с 9-дневната почивка за Рамазан байрам в Турция са подсилени полицейските екипи. С цялостно натоварване работят и мобилните пунктове за надзор на миграцията и на придвижването на колите.

Операциите под кодовото наименование Щит-19 са били осъществени на 6, 7, 8, 9 и 10 април, в коодинация с валийствата и Дирекциите за ръководство на миграцията, взаимно с екипи на полицията, жандармерията и бреговата защита.

" Искам нашата скъпа нация да знае това. Нашите интервенции, които организираме уверено във всеки район на страната ни, ще продължат непрестанно, с цел да предотвратим противозаконната миграция и контрабандата на имигранти. Никога няма да дадем опция на контрабандистите на имигранти, които се пробват да трансфорат страната ни в цел на противозаконна миграция и директен маршрут ", съобщи Йерликая. 

“Ще продължим без спиране интервенциите против противозаконната миграция и противозаконния трансфер на мигранти във всички окръзи на страната. Няма да позволим на трафикантите да трансфорат страната ни в цел и директен маршрут на противозаконната миграция ”, уточни турският вътрешен министър.

Düzensiz Göçle Mücadelemiz Bayram Tatilinde de Aralıksız Sürüyor❗️

Göçmen Kaçakçılığı Organizatörleri ve Düzensiz Göçmenlere yönelik, Mobil Göç Noktası Araçlarıyla gerçekleştirilen “KALKAN-19 ” Denetimlerinde 1️⃣.1️⃣7️⃣7️⃣ Düzensiz Göçmen Yakalandı❗️

Aziz Milletimizin Bilmesini…
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР