Турция няма да напусне Сирия, докато не победи всички терористични

...
Турция няма да напусне Сирия, докато не победи всички терористични
Коментари Харесай

Турция няма да напуска Сирия

Турция няма да напусне Сирия, до момента в който не победи всички терористични групи там. Това съобщи турският президент Реджеп Ердоган, представен от организация Анадола.

Той беседва с интернационалните водачи по време на срещата на върха в Лондон. Турският президент се изрази сериозно по отношение на отношението на страните на НАТО по отношение на дейностите на неговата страна.

„ Турция е самостоятелна във външната си политика и не търси позволение от различен за своите дейности. Тези, които си мислят, че могат да ни дресират с изнудване, в този момент усещат стеснение от неуспеха си. Нямаме предпочитание към сирийската територия. Тези, които обаче имат такова, би трябвало да изоставен “, съобщи Ердоган.

Той съобщи, че териториалната целокупност на Сирия е от първостепенно значение. По-рано през днешния ден стана ясно, че Турция е одобрила съглашението за сигурност на балтийските страни. Страната твърдеше, че ще го направи, единствено в случай че получи поддръжка за своите дейности по границата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР